Hoe live record op Instagram op de iPhone?

Instagram is een populaire sociale netwerksite en biedt een gemeenschappelijk platform om contact te maken met je vrienden, familieleden of geliefden. Als platform biedt het gemakkelijke toegang om uw foto’s, video’s, chats en andere gerelateerde informatie te delen. Als social media van het nieuwe tijdperk creĆ«ert het uw uitgebreide identiteit in de digitale wereld. Het streeft ernaar het toegankelijke medium te geven om uw foto’s, video’s of inhoud erop te delen. Het apparaat is echter niet zonder problemen, zowel technisch als niet-technisch.

Hier, met de technische expertise van de Instagram klantenondersteuning Nederland, zullen we een korte handleiding geven over hoe je live op Instagram naar je volgers kunt uitzenden, zoals beschreven in de volgende stappen:

  • Schakel eerst schermopname in vanuit het controlecentrum. Hiervoor kun je de ingebouwde opnametool van de iPhone of I Pad gebruiken om iemands live-uitzending op Instagram op te nemen.
  • Klik op iPhone-instellingen openen> controlecentrum> bedieningselementen aanpassen> schermopname.
  • Ga verder door de Instagram-app op het startscherm te openen.
  • Ga door met het lokaliseren van een live stream om op te nemen. Ga naar de onderkant van het scherm om het controlecentrum te openen.
  • Nadat je over het controlecentrum hebt geveegd. Hierdoor zou de extra weergavelijst worden geopend.
  • Klik op het schermopnamepictogram en we zullen een aftelling binnen de cirkel kunnen zien. Dit is een indicatie dat je iPhone het scherm opneemt.
  • Klik vervolgens op de live stream van Instagram om mee te doen. De iPhone zou zowel het visuele als het geluid opnemen.
  • Stop tenslotte de opname als je klaar bent. Klik hiervoor op open het controlecentrum en tik op het schermopnamepictogram.

Voor aanvullende ondersteuning kunt u contact opnemen met de helpdesk van de klantenservice. Het team is de beste dienstverlener met tientallen jaren ervaring in het voldoen aan de eisen en verwachtingen van Instagram-klanten. Je kunt ze bereiken via live chats, telefoontjes of e-mailondersteuning. Ze bieden het hele jaar door diensten zonder verborgen kosten. Ze zorgen ervoor dat ze de beste oplossing bieden die compatibel is met uw voorkeur en tijdzone. De deskundige professionals streven ernaar om uw kostbare tijd en geld op alle mogelijke manieren te besparen.