Hoe Voeg Ik Meerdere Foto’s Toe Aan Mijn Instagram Verhalen?

Hoe voeg ik meerdere foto’s toe aan mijn Instagram-verhWil je meerdere foto’s toevoegen aan je Instagram-verhalen? Welnu, dan ben je bij ons aan het juiste blog, en word je binnen de kortste keren begeleid. Als u echter andere problemen heeft, kunt u het Instagram-klantenservicenummer bellen. Dan zijn de experts direct beschikbaar om u te helpen met eersteklas oplossingen.

Volg de genoemde stappen dienovereenkomstig om de gewenste oplossingen te krijgen:

 Het eerste dat u hoeft te doen, is de Instagram-app openen en vervolgens op ‘Uw verhaal’ tikken dat in de linkerbovenhoek te zien is.

TIP: En als je wilt, kun je ook naar rechts vegen vanuit je homefeed of gewoon op je profielfoto tikken vanaf je profieltabblad om naar het tabblad ‘Verhalen’ te gaan.

 Daarna moet u op het ‘Bibliotheek- / galerijpictogram’ tikken, dit bevindt zich in de linkerbenedenhoek om de meest recentelijk gemaakte foto’s, video’s op uw apparaat te zien.
 Vervolgens moet u optioneel een mediamap selecteren met behulp van de vervolgkeuzeknop in de linkerbovenhoek.
 En nu moet je op de ‘Meerdere selecteren’ knoppen tikken.
 Daarna moet je ook op de foto’s of video’s tikken die je aan je verhaal wilt toevoegen. De cirkel in de rechterbovenhoek van elke miniatuur moet blauw worden. En dan verschijnt er een nummer in, dit vertegenwoordigt de volgorde waarin de afbeeldingen worden geplaatst.
 Als u nu tevreden bent met uw selectie, moet u op de knop ‘Volgende’ tikken.
 U kunt ook optionele bewerkingen in uw foto’s of video’s aanbrengen door op de ‘Sticker-, teken- of tekstknoppen te tikken. U moet op een foto of video tikken die wordt weergegeven in de selectietool onder aan het scherm om te schakelen tussen het bewerken van elk afzonderlijk
 U moet opnieuw op ‘Volgende’ tikken
 Ten slotte hoef je alleen maar op de blauwe ‘Delen’ knop naast ‘Jouw verhaal’ te tikken om het te posten of te delen met alleen ‘Goede vrienden’.

Zodra u de gegeven stappen heeft voltooid, zou u helemaal goed moeten zijn om te beginnen. Mocht u toch een probleem tegenkomen dan dient u contact op te nemen met Instagram Telefoonnummer. En de technici zullen u begeleiden met passende oplossingen en instructies.