Hoe Tag Ik Een Persoon In Mijn Instagram Verhaal?

Wil je leren hoe je een persoon tagt in je Instagram-verhaal? Dan ben je vast en zeker op de plek waar je moet zijn. En u kunt er zeker van zijn dat u er helemaal geen spijt van zult hebben dat u hier bent gekomen. En als je hulp nodig hebt bij andere gerelateerde problemen, bel dan rechtstreeks op het Instagram klantenservice nummer. U krijgt dan direct hulp van hoogopgeleide experts.

Volg de gegeven stappen zorgvuldig om de juiste oplossing te vinden:

  • Allereerst, wanneer je een verhaal op Instagram maakt, moet je op het stickerpictogram in de rechterbovenhoek van de weergegeven pagina tikken.
  • En dan moet je op de optie ‘@Mention Sticker’ tikken.
  • Nu moet je op de ‘@Mention Sticker’ op je verhaal tikken om de gebruiker in te typen die je wilt taggen. En je ziet onderaan een horizontale lijst met suggesties.
  • Daarna moet u op de gebruiker tikken die u wilt taggen.

OPMERKING: En optioneel moet u de blauwe knop in- of uitschakelen om de genoemde gebruikers toe te staan ​​of niet toe te staan ​​met dit verhaal te maken of het te delen.

  • En nu zal je verhaal de getagde gebruiker bevatten. En als je wilt, kun je er ook optioneel op tikken om de stijl te wijzigen.

OPMERKING: En dan ontvangen de getagde gebruikers een melding dat ze zijn getagd wanneer u het verhaal plaatst. En ze zullen ook ontvangen

  • Eindelijk, eindelijk, de tweede manier om iemand te taggen, is door op het ‘Tekst’ -pictogram te tikken dat je in de rechterbovenhoek ziet, en dan moet je ‘@’ typen gevolgd door een gebruikersnaam.

TIP: U kunt de tagging-methode gebruiken, omdat deze soms handig is als u een bericht wilt typen dat een getagde gebruiker bevat.

Als u eenmaal klaar bent met de genoemde stappen, zou u tevreden moeten zijn en in staat moeten zijn om hetzelfde te doen. Maar mocht je tegen een probleem aanlopen dan moet je naar Contact Instagram Telefoonnummer . Dan zijn de monteurs binnen no-time beschikbaar om u verder te begeleiden.