Hoe Plaats Ik Een Instagram Hoogtepunt Vanuit Mijn Profiel?

Wil je een Instagram-hoogtepunt plaatsen vanuit je profiel? Dan wordt u direct begeleid met de benodigde oplossingen. Maar als u andere zaken heeft, kunt u gerust bellen met het Instagram Klantenservice Nummer . En dan zullen de experts u zo snel mogelijk voorzien van eersteklas oplossingen.

Volg de onderstaande stappen om aan de slag te gaan met de vereiste procedure:

  • Allereerst moet je in de Instagram-app op het ‘Profiel’ -pictogram in het onderste menu tikken.
  • En dan zou je op het label ‘Verhaalhoogtepunten’ moeten tikken recht boven je raster met berichten.
  • Nu moet je ook op het plusteken (+) tikken met het label Nieuw.
  • Nadat u dit heeft gedaan, wordt een raster met uw recent gearchiveerde verhalen weergegeven (dit wordt samen met de datums waarop ze zijn gepost). U moet nu op de ‘Cirkel’ tikken die zich onderaan een of meerdere verhalen bevindt om een ​​vinkje toe te voegen aan de verhalen die u in een enkele markering wilt opnemen.

TIP: En als u nu uw eerder geposte verhalen niet ziet, moet u archivering van verhalen inschakelen. Daarom om dit te doen; u moet op het menupictogram in de rechterbovenhoek van uw profiel tikken en vervolgens op de optie ‘Instellingen> Privacy> Verhaal’ tikken. Nu onder ‘Opslaan’, moet u ervoor zorgen dat ‘Opslaan in archief’ is ingeschakeld, en dus blauw zou moeten zijn.

  • U moet nu op de knop ‘Volgende’ tikken nadat u de verhalen heeft geselecteerd die u aan een enkele hoogtepunten wilt toevoegen.
  • Eindelijk hoeft u alleen maar op de knop ‘Toevoegen’ te tikken, deze wordt in de rechterbovenhoek van de huidige pagina weergegeven. En dan zou het in uw profiel moeten verschijnen.

Als u klaar bent met de genoemde stappen, zou u toegang moeten hebben tot hetzelfde. En als u vragen of problemen tegenkomt, moet u Contact opnemen met Instagram Telefoonnummer . De technici zijn te allen tijde beschikbaar en begeleiden u verder.