Hoe Pas Ik De Pushmeldingen Op Mijn Instagram Aan?

Wil je de push-notificaties op je Instagram-account kunnen aanpassen? Dan zou u blij moeten zijn dat u zeker de juiste site heeft gevonden en hier wordt u dienovereenkomstig geholpen met alleen betrouwbare oplossingen. Maar als u hulp nodig heeft bij andere gerelateerde problemen waar u zich zorgen over maakt, hoeft u zich geen zorgen te maken, u moet gewoon meteen een Bellen Instagram Klantenservice geven om de beste services te ervaren. Je wordt dan begeleid door de meest efficiënte experts die in staat zijn om alle Instagram-gerelateerde vragen gemakkelijk op te lossen. En dan zul je geen spijt krijgen van je beslissing, want het team zal je niet teleurstellen.

Hieronder volgen de stappen om de pushmeldingen op je Instagram-account in / uit te schakelen; deze stappen kunnen worden gevolgd op een Instagram-app voor Android en iPhone:

 Je moet eerst op het profielpictogram of je profielfoto tikken; je ziet het rechtsonder om naar je profiel te gaan.
 En dan moet je op de drie horizontale lijnen tikken die rechtsboven op de huidige pagina staan, en nu moet je op het tandwielpictogram Instellingen tikken.
 Daarna moet u op de optie ‘Meldingen’ tikken en uw instellingen indien nodig aanpassen.

Als u nu meldingen over specifieke accounts wilt ontvangen, moet u de onderstaande stappen doorlopen:

 Past bij iedereen, je moet naar het profiel of dat account gaan.
 En nu moet je op ‘Volgen’ en vervolgens op de optie ‘Meldingen’ tikken.
 Eindelijk, eindelijk, je hoeft alleen maar op de tuimelschakelaar te tikken, je ziet deze naast de functie waarvoor je meldingen wilt inschakelen.

Als u klaar bent met het doorlopen van de bovenstaande stappen, zou u hetzelfde probleemloos moeten kunnen afhandelen. Mocht u echter een storing tegenkomen, dan dient u direct Contact Instagram Telefoonnummer te nemen. De goed opgeleide technici helpen u binnen de kortst mogelijke tijd verder met passende oplossingen.