Hoe Moet Ik De Activiteits Status op Mijn Instagram Uitschakelen?

Probeer je de activiteitsstatus op je Instagram-account uit te schakelen? Als dat zo is, dan heeft u precies de juiste site gevonden. En als je andere gerelateerde vragen hebt, voel je dan vrij om Bellen Instagram Nummer Nederland wanneer je maar wilt. En u wordt binnen de kortste keren bijgestaan ​​door de experts die u relevante oplossingen bieden.

Nu kunnen de mensen die je volgt of waarmee je directe gesprekken voert, zien wanneer je voor het laatst actief was op je Instagram-account. Daarom kunt u de zichtbaarheid van uw activiteitsstatus wijzigen wanneer u maar wilt.

De volgende stappen zijn om de zichtbaarheid van je Instagram-activiteitsstatus te wijzigen: deze stappen zijn voor de Instagram-app voor Android en iPhone.

 Het eerste dat u hoeft te doen, is op het persoonspictogram of op uw profielfoto rechtsonder tikken om naar uw Instagram-account te gaan.
 En je moet ook op de drie horizontale lijnen in de rechterbovenhoek van de pagina tikken, en dan moet je op het tandwiel Instellingen tikken.
 Daarna moet u op de optie ‘Privacy’ tikken en vervolgens op de ‘Activiteitsstatus’
 En nu moet je op de schakelknop naast de optie ‘Activiteitstatus weergeven’ tikken om je activiteitsstatus uit te schakelen.

En als je hetzelfde wilt doen in de mobiele browser van Instagram, volg dan de onderstaande stappen;

 U zou rechtsonder op uw profielfoto moeten tikken om naar uw profiel te gaan.
 En dan moet je ook op het tandwiel Instellingen tikken, het bevindt zich linksboven op de huidige pagina.
 Eindelijk hoeft u alleen maar op de optie ‘Privacy en beveiliging’ te tikken, en vervolgens moet u tikken om het selectievakje naast ‘Activiteitsstatus weergeven’ uit te schakelen

U zou nu klaar moeten zijn met de bovenstaande stappen en tevreden moeten zijn met de resultaten. Maar mocht u problemen ondervinden, dan moet u direct contact opnemen met Instagram Telefoonnummer . De technici zullen u onmiddellijk helpen met het nodige.