Hoe Maak Je Een Instagram Account Prive?

Weet je dat als je je Instagram-account instelt op privé, alleen je volgers je berichten kunnen zien en ook eventuele hashtags die je gebruikt, worden verborgen voor de zoekopdracht? Als je echter hulp nodig hebt om je Instagram-account privé in te stellen, wordt je in deze blog geholpen om hetzelfde meteen voor elkaar te krijgen. En u zult niet teleurgesteld zijn over de resultaten, want hier krijgt u alleen de beste oplossingen. Maar als je ook hulp nodig hebt bij andere gerelateerde Instagram vraagstukken dan hoef je je geen zorgen te maken, je neemt gewoon contact op met Instagram Klantenservice Telefoonnummer zonder erbij stil te staan. Daarna zullen de experts u dienovereenkomstig begeleiden met de meest geschikte oplossingen binnen de kortst mogelijke tijd.

OPMERKING: de volgende instructies zijn van toepassing op de Instagram-app op en Android en een iOS-apparaat.

U moet gewoon de instructies volgen om de juiste oplossing te krijgen:

  • Het eerste dat u zou moeten doen, is op uw ‘Profielpictogram’ in de rechter benedenhoek van het huidige scherm tikken.
  • En dan moet je op het ‘Menu’ (de drie horizontale lijnen) tikken dat je rechtsboven in het scherm ziet.
  • Nadat je dit hebt gedaan, moet je op het tandwielpictogram Instellingen tikken.
  • Nu moet u ook op de optie ‘Privacy’ tikken.
  • Vervolgens moet u direct onder de optie ‘Accountprivacy’ de optie ‘Privéaccount’ inschakelen.

OPMERKING: En als je nu niet je volledige profiel privé wilt maken, maar slechts een paar foto’s, dan heb je de optie ‘Verberg geselecteerde foto’s’ op je Instagram-account. U vindt de optie in het ‘Fotomenu’

Wanneer u klaar bent met de bovengenoemde stappen, zou u er alles aan moeten doen om de benodigde toegang te krijgen. Mocht je toch een probleem tegenkomen, dan weet je dat je gewoon Contact Instagram Nummer hoeft te doen. Dan helpen de goed opgeleide en toegewijde technici je meteen verder met de oplossingen.