Hoe Maak Je Een Ander Instagram Account Aan Met De App?

Heb je hulp nodig bij het maken van een ander Instagram-account met behulp van de app? Welnu, als dat zo is, dan hebt u precies bereikt waar u zou moeten. En hier word je in een mum van tijd begeleid met de beste oplossingen. Maar als je andere Instagram-problemen hebt, kun je altijd een Bellen Instagram Nummer geven. En dan helpen de experts je meteen met betrouwbare oplossingen.

Volg de onderstaande stappen om aan de slag te gaan:

 Allereerst moet u de Instagram-app op uw mobiele apparaat openen en vervolgens inloggen op een van uw accounts.
 Vervolgens moet u op het pictogram ‘Profiel’ tikken.
 En dan moet je op het ‘Menu’ -pictogram tikken.
 U moet nu het tandwielpictogram Instellingen selecteren.
 Nadat u dit heeft gedaan, moet u naar beneden scrollen naar het gedeelte ‘Logins’ en vervolgens moet u ook op de optie ‘Account toevoegen’ tikken.
 Vervolgens moet u de optie ‘Nieuw account aanmaken’ selecteren en vervolgens moet u ook de gevraagde informatie invoeren.

Als je vervolgens met succes bent ingelogd op ons nieuwe account, schakelt de Instagram-app er automatisch naar over. En u hoeft zich geen zorgen te maken; je bent nog steeds aangemeld bij je originele Instagram-account.

OPMERKING: en als je de Instagram-app nu op meer dan één mobiel apparaat gebruikt, moet je je accounts aan elk apparaat afzonderlijk toevoegen.

Als je nu wilt schakelen tussen je meerdere Instagram-accounts, moet je deze stappen volgen:

 U moet beginnen door op uw profielpictogram te tikken.
 Daarna moet u bovenaan het scherm op de drie puntjes naast uw accountnaam tikken.
 En nu moet je je andere account selecteren.

Als u eenmaal klaar bent met de bovenstaande stappen, zou u hetzelfde moeten kunnen beheren. Maar als je een probleem tegenkomt, hoef je alleen maar contact op te nemen met de Instagram-klantenservice . De technici staan ​​klaar om u te helpen met de vereiste oplossingen.