Hoe live Uitzending Op Instagram?

Instagram is de afgelopen tijd de populairste sociale media. Als platform stelt het zijn gebruikers in staat verbinding te maken door foto’s, video’s te uploaden, te chatten, informatie te delen, enzovoort.
Echter, vergelijkbaar met andere sociale mediaplatforms, is het vatbaar voor technische storingen en belemmert het de dagelijkse dosis entertainment van gebruikers. Enkele van de vaak gemelde problemen zijn dat Instagram niet reageert, problemen heeft met het uploaden van foto’s of video’s, niet kan inloggen of uitloggen, het probleem bij het herstellen van een gehackt Instagram-account en nog veel meer.

Als applicatie is het toegankelijk vanaf alle betrokken apparaten. Hier, met de technische hulp Klantenservice van Instagram, zullen we een korte handleiding geven over hoe je een video live naar je volgers op Instagram kunt streamen, zoals beschreven in de volgende stappen:

  • Tik op open de Instagram-app vanuit het startscherm. Als je niet automatisch kunt inloggen, gebruik dan je gebruikersnaam en wachtwoord.
  • Tik op de startknop in de linkerbenedenhoek.
  • Selecteer daarin de cameraknop in de linkerbovenhoek.
  • Ga door door live te tikken. Dit bevindt zich aan de linkerkant van de opnameknop.
  • Als alternatief moet u mogelijk ook naar rechts onder deze knop vegen om de beschikbare optie te worden.
  • Ga verder door op Live video starten te tikken. De camera zou de opname hervatten en de video live naar de volgers streamen.
  • De volgers zouden de streaming-melding krijgen als ze de instellingen voor dergelijke nieuwe berichten hebben ingeschakeld.
  • Het aantal kijkers wordt tijdens het opnemen rechtsboven weergegeven.
  • Tik ten slotte op beĆ«indigen om de opname te stoppen en de livestreaming te beĆ«indigen.

Indien bovenstaande stappen niet het gewenste resultaat opleveren, kunt u contact opnemen met de helpdesk van de klantenservice. De professionele technici brengen geen cent in rekening voor de waardevolle klantenservice die ze bieden. U kunt uw vragen onmiddellijk laten oplossen. Het beste is dat je via elke modus contact met ze kunt opnemen, afhankelijk van je comfortzone en voorkeur. De klantenserviceproviders hebben jarenlange ervaring in het omgaan met de eisen en verwachtingen van de gebruikers met betrekking tot Instagram.