Hoe kan ik mijn Instagram online op internet Gebruiken?

Wil je leren hoe je je Instagram-account online op internet kunt gebruiken? Dan leer je hier meteen hetzelfde. Maar voor andere gerelateerde vragen kunt u bellen met het Instagram Klantenservice Nummer . De expert zal u onmiddellijk voorzien van het noodzakelijke.

Volg de onderstaande stappen om te beginnen:

  • U moet eerst de Instagram-link in een webbrowser bezoeken en vervolgens inloggen op uw account of een nieuwe maken. En als u bent ingelogd, ziet u uw tabblad ‘Nieuwsfeed’.
  • Nu zou je door de berichten in je nieuwsfeed moeten scrollen, en je kunt ermee communiceren op bijna dezelfde manier als met een mobiele app. Je hoeft alleen maar te zoeken naar de ‘Hartje, opmerking of de deelknop’ in elk bericht om het leuk te vinden, een opmerking achter te laten of naar een vriend te sturen. En als je wilt, kun je ook op de ‘Bladwijzer’ knop aan de rechterkant klikken om het op te slaan in je bladwijzers. En dan moet je de drie puntjes in de rechterbovenhoek selecteren om het bericht in een webpagina in te voegen, dan moet je het rapporteren als ongepaste inhoud en meer.
  • U ziet nu meer pictogrammen rechtsboven in het huidige scherm. De ene zal eruit zien als een klein kompas. Je moet het selecteren om een ​​eenvoudigere versie van het tabblad ‘Verkennen’ te zien waarin alleen de voorgestelde gebruikers staan ​​die je kunt volgen, en het bevat ook een paar miniaturen van hun meest recente berichten.
  • Nadat u dit heeft gedaan, moet u op de ‘hart’ knop boven aan het scherm klikken, hierdoor wordt een klein venster geopend met een samenvatting van al uw meest recente interacties. U hoeft nu alleen maar naar beneden te scrollen om ze allemaal te zien.
  • U moet nu het gebruikerspictogram selecteren om uw Instagram-profiel te bekijken. En dan moet u op ‘Profiel bewerken’ naast uw gebruikersnaam klikken om uw persoonlijke informatie en andere details te wijzigen.
  • Ten slotte moet u een foto in uw profiel selecteren om deze op volledige grootte te bekijken.

U zou nu klaar moeten zijn met het bovenstaande proces. En mocht je tegen problemen aanlopen dan moet je naar Contact Instagram Telefoonnummer . En de technici begeleiden u vervolgens met de oplossingen verder.