Hoe Kan Ik Inloggegevens Op Mijn Instagram Toevoegen Of Verwijderen?

Kijk je ernaar uit om te leren hoe je inloggegevens op je Instagram-account kunt toevoegen of verwijderen? Welnu, u heeft de juiste keuze gemaakt door naar deze site te komen en u zult geen spijt krijgen van uw beslissing. Maar als u andere gerelateerde vragen heeft, kunt u altijd bellen op het daarvoor bestemde Instagram Klantenservice Telefoonnummer wanneer u maar wilt. Dan helpen de getalenteerde en toegewijde experts u meteen met de oplossingen. En u zult zeker tevreden zijn met de resultaten, aangezien het team efficiënt is en in staat is om u het beste te geven.

Je moet weten dat je maar op één Instagram-account tegelijk kunt zijn ingelogd. Uw apparaat kan echter de aanmeldingsgegevens voor meerdere Instagram-accounts opslaan. En je kunt je aanmeldingsgegevens toevoegen of verwijderen via de instellingen van je Instagram-app:

Volg de onderstaande stappen om uw Instagram-inloggegevens op uw apparaat toe te voegen of te verwijderen:

 U moet beginnen door op het profielpictogram of uw profielfoto rechtsonder te tikken om naar uw profiel te gaan.
 Vervolgens moet u op de drie horizontale lijnen in de rechterbovenhoek tikken en vervolgens op het tandwielpictogram Instellingen tikken.
 Daarna zou je naar beneden moeten scrollen naar de ‘Logins’ optie.
 En dan moet je op de optie ‘Account toevoegen’ tikken om je inloggegevens voor een nieuw Instagram-account toe te voegen of ‘Uitloggen’ (gebruikersnaam) om de inloggegevens voor je Instagram-account die je bent te kunnen verwijderen momenteel ingelogd.

Opmerking: u moet weten dat het verwijderen van de aanmeldingsgegevens alleen het account van uw iPhone- of Android-apparaat verwijdert en uw Instagram-account niet tijdelijk uitschakelt of permanent verwijdert.
Nadat u klaar bent met de bovenstaande stappen, zou u in uw eentje hetzelfde moeten kunnen afhandelen. Maar als je een probleem tegenkomt, moet je rechtstreeks Contact opnemen met Instagram Nummer . En dan zullen de meest geschikte technici u verder begeleiden met betrouwbare oplossingen.