Hoe Kan Ik Inloggegevens Op Instagram Toevoegen Of Verwijderen?

Kijk je uit naar de juiste begeleiding om de inloggegevens op je Instagram-account toe te voegen of te verwijderen? Dan moet je weten dat je eindelijk het perfecte platform hebt bereikt en hier wordt je begeleid met de meest bruikbare oplossingen. Maar als je nog andere gerelateerde zorgen hebt die je dwars zitten, dan moet je een Bellen Instagram Nummer geven. En dan wordt u bijgestaan ​​door toegewijde experts die u alleen eersteklas oplossingen kunnen bieden.

Weet je dat je maar één voor één op één Instagram-account kunt zijn ingelogd? Uw apparaat kan echter de inloggegevens voor meerdere Instagram-accounts opslaan. Maar je hebt de mogelijkheid om de aanmeldingsgegevens toe te voegen of te verwijderen uit de instellingen van je accountapp.

Daarom zijn de volgende stappen om de Instagram-inloggegevens op uw mobiele apparaat, iPhone en Android te verwijderen of toe te voegen; u hoeft alleen maar de instructies te volgen om de gewenste resultaten te krijgen:

  • Je moet eerst op het profielpictogram of je profielfoto tikken die rechtsonder te zien is om naar je Instagram-profiel te gaan.
  • En dan moet u op de drie horizontale lijnen tikken die zich rechtsboven op de huidige pagina bevinden, en vervolgens ook op het tandwielpictogram Instellingen tikken.
  • U moet nu naar beneden scrollen naar de optie ‘Logins’.
  • En tot slot hoef je alleen maar op de optie ‘Account toevoegen’ te tikken om de inloggegevens voor een nieuw Instagram-account toe te voegen, of je kunt ‘Uitloggen’ om de inloggegevens te verwijderen voor het Instagram-account waarmee je bent ingelogd in momenteel.

OPMERKING: je moet weten dat het verwijderen van de inloggegevens alleen het account van je Android of iPhone verwijdert en het Instagram-account niet tijdelijk deactiveert of verwijdert.
Nu zou je klaar moeten zijn met de bovenstaande procedure en in staat moeten zijn om hetzelfde allemaal zelf aan te pakken. Maar mocht u tegen problemen aanlopen, dan hoeft u alleen maar contact op te nemen met Instagram Klantenservice Nederland . De technici zullen u zo snel mogelijk voorzien van de meest geschikte oplossingen.