Hoe Kan Ik Het E-mailadres Van Mijn Instagram Account Wijzigen?

Heeft u hulp nodig bij het bewerken van uw e-mailadres op Instagram? Dan kun je dat in deze blog meteen gemakkelijk doen, want hier vind je alleen gecorrigeerde oplossingen. Maar als je andere problemen hebt, kun je het Instagram nummer bellen. De experts zullen u dan zo snel mogelijk voorzien van de beste oplossingen.

Volg de gegeven stappen dienovereenkomstig om de juiste resultaten te krijgen:

  • Ten eerste moet je Instagram openen in een webbrowser en vervolgens moet je klikken op je ‘Profiel’ -pictogram in de rechterbovenhoek van de huidige pagina.
  • Daarna, in het menu dat verschijnt, moet je op de ‘Profiel’ optie tikken.
  • En wanneer uw profiel wordt geopend, moet u op de optie ‘Profiel bewerken’ tikken.
  • Nu kunt u in het veld ‘E-mail’ het e-mailadres dat u wilt gebruiken markeren en wijzigen.
  • Nadat u klaar bent, moet u op de knop ‘Verzenden’ klikken. En dan zou onder aan het scherm een ​​zwarte banner moeten verschijnen om u te laten weten dat de wijzigingen zijn ingediend, en dan kunt u terugkeren naar het bekijken van uw nieuwsfeed.
  • Eindelijk, nu wordt u niet gevraagd om te controleren of u uw e-mailadres bent wanneer u uw e-mailadres wijzigt op de desktopversie van Instagram. U ontvangt echter een bevestigingsmail over de wijziging. Je hoeft alleen maar naar je e-mailprogramma te gaan en vervolgens het bericht van je Instagram te openen, waarna je op de link ‘E-mailadres bevestigen’ moet klikken om je e-mailadres te bevestigen, waarna je kunt terugkeren naar Instagram.

BELANGRIJK: Houd er rekening mee dat als u uw Instagram-account opent vanaf meerdere apparaten, u de inloggegevens op elk van uw apparaten moet bijwerken om toegang te krijgen tot uw Instagram via de app of vanuit een browser.

Nu zou je klaar moeten zijn met de bovenstaande stappen en zou je weer toegang moeten hebben tot je Instagram. Als je een storing tegenkomt, hoef je alleen maar Contact Instagram Telefoonnummer te nemen. En de goedgetalenteerde technici zullen u begeleiden met verdere instructies.