Hoe Kan Ik Een Instagram Hoogtepunt Bewerken of Verwijderen?

Wil je je Instagram-hoogtepunt kunnen bewerken of verwijderen? Welnu, dan heb je zeker de juiste blog bereikt, en hier word je in een mum van tijd dienovereenkomstig begeleid met de meest betrouwbare oplossingen. Maar als u ook andere gerelateerde zorgen heeft waar u zich zorgen over maakt, hoeft u zich geen zorgen te maken; u moet direct contact opnemen met het Instagram Klantenservice Nummer . En u wordt zo snel mogelijk bijgestaan ​​door het team van experts die u helpen met de beste oplossingen.

Hieronder volgen de stappen om je Instagram-hoogtepunt te bewerken of te verwijderen; u hoeft alleen de meegeleverde instructies zorgvuldig te volgen:

  • Het eerste dat u hoeft te doen, is een bestaande markering in uw profiel bewerken, en vervolgens moet u op de ‘Markeeroptie’ tikken om deze te bekijken, waarna u op de drie stippen met het label ‘Meer’ onderaan moet tikken. -rechter hoek.
  • Daarna zou je op de ‘Markering bewerken optie moeten tikken.
  • En dan moet je op de optie ‘Omslag bewerken’ tikken om een ​​nieuwe afbeelding van je apparaat als omslagafbeelding te selecteren, en nu moet je de markering in het veld ‘Naam’ hernoemen, vervolgens moet je op ‘Archief ‘om meer verhalen uit uw archief toe te voegen.
  • U moet nu op de knop ‘Gereed’ tikken om uw hoogtepunt bij te werken.
  • Als u dan klaar bent om de markering uit uw profiel te verwijderen, moet u ook op de optie ‘Markeren’ tikken om deze te bekijken, en nu moet u op de drie stippen met het label ‘Meer’ in de rechter benedenhoek tikken.
  • U moet nu op de optie ‘Verwijderen uit markering’ tikken.
  • Eindelijk, eindelijk, moet u opnieuw de knop ‘Verwijderen’ gebruiken om de aangebrachte wijzigingen te bevestigen.

Nadat u klaar bent met het doorlopen van de genoemde stappen, zou u in staat moeten zijn om dit allemaal zelf aan te pakken. En mocht je bij het volgen van bovenstaande problemen tegenkomen, dan kun je contact opnemen met Instagram Telefoonnummer . En dan zijn de technici er meteen om u te begeleiden bij de benodigde oplossingen.