Hoe Kan Ik Een Ander Account Aanmaken Op Instagram?

Ben je benieuwd hoe je een ander account op je Instagram kunt aanmaken? Dan kun je dat in deze blog meteen gemakkelijk doen. En als je nog andere gerelateerde vragen hebt, ga dan naar Bellen Instagram Telefoonnummer . De experts zorgen dan direct voor de meest geschikte oplossing.

Volg de onderstaande stappen om aan de slag te gaan met het proces:

 Allereerst zou je de Instagram-app op je mobiele apparaat openen en vervolgens moet je inloggen op een van je accounts.
 Daarna moet je op het ‘Profiel’ icoon tikken.
 Dan moet u ook op het ‘Menu’ -pictogram tikken.
 U moet nu het tandwielpictogram ‘Instellingen’ selecteren.
 En dan moet je naar beneden scrollen naar het gedeelte ‘Logins’ en ook op de optie ‘Account toevoegen’ tikken.
 Nadat u dit heeft gedaan, moet u de optie ‘Nieuwe account maken’ selecteren en vervolgens de gevraagde informatie invoeren in het daarvoor bestemde veld.
 En als je met succes bent ingelogd op je nieuwe account, schakelt de Instagram-app er automatisch naar over. En u hoeft zich geen zorgen te maken, want u bent nog steeds aangemeld bij uw oorspronkelijke account.

OPMERKING: Houd er rekening mee dat als u de Instagram-app op meer dan één mobiel apparaat gebruikt, u uw accounts aan elk apparaat afzonderlijk moet toevoegen.

Als je nu wilt schakelen tussen meerdere Instagram-accounts in de app, moet je deze stappen volgen:

 U moet eerst op uw ‘Profiel’ -pictogram tikken.
 En dan moet u in het bovenste scherm op de drie puntjes naast uw accountnaam tikken.
 U moet dan uw andere account selecteren.

TIP: er is ook een optie waarmee u vanuit dit menu meer accounts kunt toevoegen. Om dit te doen, hoef je alleen maar op de optie ‘Account toevoegen’ te tikken om nog een Instagram-account toe te voegen.

Nu zou je helemaal klaar moeten zijn om toegang te krijgen tot je Instagram-account. Maar als u problemen ondervindt, moet u voor verdere begeleiding Contact opnemen met Instagram Klantenservice Nederland . De technici zullen u dan binnen de kortste keren helpen met de gerelateerde zorgen.