Hoe Kan Ik De Verborgen Reacties Op Mijn Instagram Uitschakelen?

Kijk je ernaar uit om de procedure te kennen om de verborgen reacties op je Instagram-account uit te schakelen? Als dat zo is, dan bent u zeker op de juiste blog terecht gekomen. Maar als u nog andere gerelateerde vragen heeft, moet u Instagram Klantenservice Bellen geven. Het team van experts helpt u dan in een mum van tijd met de meest geschikte oplossingen.

Volg de onderstaande stappen om de verborgen opmerkingen van uw Instagram-account uit te schakelen met uw Android of iPhone:

 Allereerst moet u op het profielpictogram of uw profielfoto tikken die u rechtsonder ziet om naar uw profiel te gaan.
 En dan zou je op de drie horizontale lijnen in de rechterbovenhoek moeten tikken, en dan moet je ook op het ‘Instellingen tandwielpictogram tikken.
 Daarna moet je op de ‘Privacy en‘ Opmerkingen ’opties tikken.
 Eindelijk hoef je alleen maar op de tuimelschakelaar naast de optie ‘Aanstootgevende reacties verbergen’ te tikken om deze uit te schakelen.

OPMERKING: u moet ook weten dat sommige opmerkingen, zoals spam, mogelijk verborgen zijn, maar u kunt ze zichtbaar maken in uw bericht.

Als je nu specifieke opmerkingen van je Instagram-bericht zichtbaar wilt maken; dan moet u onderstaande stappen volgen:

 Op je Android- of iPhone-apparaat moet je op de optie ‘Alle reacties weergeven’ onder je bericht tikken.
 Waarna je naar het einde van je opmerkingen moet scrollen en vervolgens op de optie ‘Verborgen opmerkingen weergeven’ moet tikken.
 Ten slotte moet u nu op de knop ‘Verbergen’ tikken die zich onder elke opmerking bevindt die u wilt bekijken.

OPMERKING: u moet weten dat u de optie ‘Verborgen opmerkingen weergeven’ niet kunt zien als er geen opmerkingen zijn verborgen.

Wanneer u de bovenstaande stappen heeft voltooid, zou u toegang moeten hebben tot hetzelfde. En mocht je een storing tegenkomen dan hoef je alleen maar Contact Instagram Telefoonnummer te nemen. En de technici helpen u meteen met de nodige oplossingen.