Hoe Het E-mailadres Op Een Instagram Account Bijwerken?

Wil je leren hoe je je e-mailadres op je Instagram-account bijwerkt? Nou, je bent op de juiste blog terechtgekomen en hier zul je niet teleurgesteld zijn met de resultaten. Als je echter nog andere gerelateerde zorgen hebt die je dwars zitten, dan kun je direct Bellen Instagram Nummer wanneer je maar wilt.

Volg de genoemde stappen op de juiste manier om de procedure goed te krijgen:

  • U moet beginnen met het openen van Instagram en vervolgens vanuit het gedeelte ‘Nieuwsfeed’ tikken op het profielpictogram in de rechter benedenhoek.
  • En wanneer uw profiel wordt geopend, tikt u ongeveer halverwege de pagina op ‘Profiel bewerken’.
  • Daarna moet u op de pagina ‘Profiel bewerken’ die op het scherm verschijnt, naar beneden scrollen en op het ‘E-mailadres’ tikken onder het gedeelte ‘Profielinformatie’.
  • Nu op het scherm dat verschijnt, moet u het nieuwe e-mailadres typen dat u wilt gebruiken, en vervolgens moet u op het blauwe vinkje tikken dat u in de rechterbovenhoek ziet om de wijzigingen te accepteren.
  • En nu zou u een bevestigings-e-mail moeten kunnen zien waarin u wordt gevraagd om het nieuwe e-mailadres dat u hebt ingevoerd te controleren. U hoeft alleen maar op de knop OK te tikken en dan moet u teruggaan om uw e-mail te controleren.
  • Eindelijk vindt u in uw e-mailbox een bericht van Instagram waarin de wijziging van het e-mailadres wordt uitgelegd en waarin u wordt gevraagd op een link te klikken om te bevestigen dat u de daadwerkelijke accounthouder bent die voor de wijziging is aangevraagd. Nu hoef je alleen maar op de knop ‘E-mailadres bevestigen’ te klikken, waarna je naar Instagram wordt geleid waar je kunt inloggen met je nieuwe e-mailadres.

Je zou helemaal klaar moeten zijn om zonder problemen weer toegang te krijgen tot je Instagram-account. Maar als u problemen ondervindt, moet u onmiddellijk contact opnemen met Instagram Telefoonnummer . En u krijgt in een handomdraai de hulp van de meest toegewijde technici.