Hoe Deel Ik Vanuit Mijn Instagram Verhaal Om Te Voeden?

Ben je op zoek naar gepaste begeleiding om te leren delen vanuit je Instagram-verhaal om te voeden? Dan heeft u de juiste keuze gemaakt, want hier vindt u alleen de beste oplossingen. U wordt binnen de kortste keren bijgestaan ​​bij de procedure. Je hoeft de blog maar tot het einde te lezen en je bent heel snel voorbij. Mocht u echter ook andere zorgen hebben, dan kunt u Bellen Instagram Telefoonnummer . En dan zullen de meest bekwame experts u de nodige oplossingen bieden.

Hieronder volgen de stappen om uw foto of video van uw Instagram-verhaal te delen met de feedsectie; u hoeft alleen maar de instructies te volgen om de gewenste resultaten te krijgen:

  1. Nu moet je allereerst naar je Instagram-verhaal gaan en vervolgens op de optie ‘Jouw verhaal’ tikken die je bovenaan het gedeelte ‘Feed’ ziet.
  2. En nu moet je op de drie horizontale stippen tikken, de ‘Meer’ (iPhone) optie of de drie verticale stippen (voor Android); rechtsonder in de foto of video die u wilt delen.
  3. Nadat je dit hebt gedaan, moet je op ‘Delen als bericht …’ tikken
  4. Je moet nu je foto bijsnijden, ervoor kiezen om effecten of filters toe te voegen, en dan moet je op de ‘Volgende’ knop (iPhone) of de rechterpijl (Android) tikken
  5. Nu kunt u eindelijk vooruitgaan en bijschriften toevoegen aan uw locatie, en dan moet u op de ‘Delen’ optie (voor iPhone) of het vinkje (voor Android) tikken.

OPMERKING: je moet ook weten dat de foto’s en video’s die je deelt vanuit je verhaal om in te voeren, verschijnen op je profielraster en dezelfde zichtbaarheid hebben als de andere berichten die je deelt.

Als u klaar bent met het doorlopen van het bovenstaande proces, zou u tevreden moeten zijn en toegang moeten kunnen krijgen tot hetzelfde. Maar als u problemen ondervindt, hoeft u zich geen zorgen te maken; je hoeft alleen maar Contact opnemen met Instagram Nederland . Dan zullen de technici u ongetwijfeld onmiddellijk begeleiden met passende oplossingen.