De Juiste Procedure Voor Het Aanmaken Van Een Instagram Account

Ben je op zoek naar de juiste procedure om een ​​nieuw Instagram-account aan te maken? Als dat zo is, dan moet je blij zijn dat je zeker de juiste keuze hebt gemaakt, want hier wordt je meteen geholpen met de beste. Maar als u hulp nodig heeft bij andere gerelateerde problemen, hoeft u uw zorgen hier gewoon achter te laten, zodat de experts kunnen afhandelen. Het enige wat je hoeft te doen is zonder aarzelen een draai geven op het daarvoor bestemde Instagram Telefoonnummer Bellen . En je wordt bijgestaan ​​door goed opgeleide experts die in staat zijn om alle Instagram-problemen eenvoudig op te lossen.

Hieronder volgen de stappen om een ​​ander Instagram-account te maken met de Instagram-app;

OPMERKING: u moet weten dat de volgende instructies ook kunnen worden gevolgd voor Instagram iOS- en Android-apps.

• Allereerst moet je beginnen met het openen van de Instagram-app op je mobiele apparaat, en daarna moet je inloggen op een van je accounts.
• Vervolgens moet u op het pictogram ‘Profiel’ tikken.
• En dan moet u ook op het ‘Menu’ -pictogram tikken.
• Daarna moet u het tandwielpictogram Instellingen selecteren.
• U moet nu naar beneden scrollen naar het gedeelte ‘Logins’ en vervolgens op de optie ‘Account toevoegen’ tikken.
• Vervolgens moet u de optie ‘Een nieuw account aanmaken’ selecteren en vervolgens moet u de gevraagde informatie invoeren.

En als je nu met succes bent ingelogd op je nieuwe account, schakelt de Instagram-app er automatisch naar over. En u hoeft zich geen zorgen te maken; aangezien je nog steeds bent aangemeld bij je originele Instagram-account.

OPMERKING: als u de Instagram-app nu op meer dan één mobiel apparaat gebruikt, moet u uw accounts afzonderlijk aan elk van de apparaten toevoegen.

Als je klaar bent met het volgen van de bovenstaande stappen, zou je klaar moeten zijn om je Instagram-account te gebruiken. Mocht u echter problemen tegenkomen, dan weet u dat u hiervoor contact op moet nemen met Contact Instagram Klantenservice Nummer . Dan begeleiden de monteurs u dienovereenkomstig met de meest relevante en betrouwbare oplossingen.